De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Meewerkende organisaties

Ieder(in), de Oogvereniging en Stichting Hoormij waren in 2014 en 2015 de organisatoren van de jaarlijkse Week van de Toegankelijkheid. De Week van de Toegankelijkheid wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.
 
Ieder(in)
Ieder(in) is de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronisch ziekte. Met tweehonderdvijftig aangesloten organisaties is Ieder(in) het grootste netwerk in Nederland van mensen met een beperking. Ieder(in) behartigt de belangen van meer dan twee miljoen mensen.
Ieder(in)
 
Oogvereniging
De Oogvereniging is een netwerkorganisatie van mensen met een visuele beperking. De oogvereniging werkt als belangenbehartiger, lobbyist, gesprekspartner en adviseur aan concrete oplossingen voor mensen met een visuele beperking.
Oogvereniging

Stichting Hoormij
Stichting Hoormij, federatie van NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden), FOSS en SH-Jong, wil de positie van mensen met welk hoorprobleem dan ook verbeteren en zorgen dat er een goed en genuanceerd beeld ontstaat over het leven met een hooraandoening.
Stichting Hoormij

Revalidatiefonds
Het fonds zet zich in om de positie van mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te verbeteren en stimuleert de deelname aan het alledaagse leven. Of het nu gaat om onderwijs, werken, wonen, vrije tijd of vervoer; het Revalidatiefonds wil een samenleving zonder drempels creëren waar iedereen kan meedoen.
Revalidatiefonds

Snel naar