De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Meld u aan voor de netwerkbijeenkomsten!

Wilt u de toegankelijkheid van de horeca helpen verbeteren? En misschien wel zelf een activiteit organiseren in de Week van de Toegankelijkheid? Meld u dan aan voor een van de netwerkbijeenkomsten.

Win-win
Hoe ervaren mensen met een beperking een horecagelegenheid? Hoe kunnen ze aandacht vragen voor de drempels die zij tegenkomen? Hoe kunnen de bedrijven gestimuleerd worden om toegankelijker te worden? En hoe creëren we daarbij een win-winsituatie voor mensen met een beperking én horecagelegenheden? 

Inspireren
Bij de bijeenkomsten krijgt u informatie en inspirerende voorbeelden van ervaringsdeskundigen, horecaprofessionals, lokale bestuurders en deskundigen op het gebied van toegankelijkheid. Ook bekijken we welke activiteiten we kunnen organiseren rond de Week van de Toegankelijkheid van 3 - 8 oktober.

Zeist, Middelburg en Leeuwarden
In juli zijn de eerste drie netwerkbijeenkomsten. Na de vakantie worden de plaatsen en data voor de bijeenkomsten elders in het land bekend gemaakt. 

-    Vrijdag 1 juli in Zeist
-    Maandag 4 juli in Middelburg
-    Dinsdag 12 juli in Leeuwarden

De toegang is gratis.

Meld u nu aan via het digitale aanmeldformulier Kunt u zich niet digitaal aanmelden, bel dan naar (030) 720 00 00.

Aan tafel!

Snel naar