De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Sv Valkenswaard verdient een vlag

Vrijdag vlaggendag! Deze week krijgt voetbalvereniging Sv Valkenswaard onze 'Welkom bij de club'-vlag cadeau. 

De club werd voorgedragen door Willem-Jan Schampers. 'Al vele jaren hebben we een G-team binnen onze club. Ooit een 'wild' initiatief, maar inmiddels geheel geïntegreerd in de vereniging. De leden van dit 'bijzonder' elftal worden op handen gedragen, hebben eigen begeleiding, sponsors en toernooi en helpen ook nog eens mee bij diverse evenementen. Kortom: naast voetbal (prestatief en recreatief) voor mannen, vrouwen en jeugd (jongens en meisjes), is SV Valkenswaard ook een club die het G-voetbal hoog in het vaandel heeft staan!'

Vlag cadeau
Onder het motto ‘Welkom bij de club’ wil de 16e Week van de Toegankelijkheid (5 t/m 10 oktober) laten zien hoe belangrijk het is dat het verenigingsleven openstaat voor iedereen.Tijdens de Week van de Toegankelijkheid zetten verenigingen in heel Nederland hun deuren wagenwijd open voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ook geven we elke vrijdag in september en tijdens de Week van de Toegankelijkheid een vlag cadeau.

Snel naar