De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

In gesprek over vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking in Zutphen, voor jong Ć©n oud

Stichting PGCG Zutphen, Stichting Spoenk, Zorgbelang Gelderland/Utrecht en Leefbaarheidsallantie Gelderland
02-10-2018 - 02-10-2018
10:00 - 12:00
Zutphen
Ruys de Beerenbrouckstraat 106
Inloop bij Wijkcentrum Waterkracht in Zutphen, iedereen is van harte welkom om in gesprek te gaan met Stichting PGCZ en Stichting Spoenk over vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking. Medewerkers van Zorgbelang Gelderland | Utrecht en de Leefbaarheidsalliantie zijn aanwezig en u kunt met hen kennismaken via de VN-receptenkaarten.
Vandaag is de feestelijke start van het wekelijkse inloopspreekuur van PGCZ en Wehelpen.nl. Hier kunt u terecht met vragen over de Wmo, Mijnwoningopmaat, Wehelpen.nl/Zutphen, Scootmobielactiviteiten, toegankelijkheid, vertrouwenspersoon en cliƫntenondersteuning.
Heb je een vraag over vrijetijdsbesteding voor je zoon of dochter of voor een leerling in de regio Zutphen? Ben je benieuwd wat Stichting Spoenk doet op het gebied van vrijetijdsbesteding voor kinderen en jong volwassenen met een beperking? Zijn jullie onze toekomstige samenwerkingspartner of lijkt het je leuk om ons team van 40 enthousiaste vrijwilligers te komen versterken?
Je bent van harte welkom, koffie staat klaar en deelname is gratis.
Locatie; wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106, 7204 MN Zutphen
Ellen Spanjers, 06 517187383, ellenspanjers@zorgbelanggelderland.nlSnel naar