De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Tom in de buurt.

Tom in de buurt
01-10-2018 - 31-12-2020
00:00 - 00:00
Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem en Nieuwkoop

Tom in de buurt streeft naar een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. Mensen met een lichamelijke handicap, een verstandelijke beperking of chronisch ziekte horen er volledig bij! Ze krijgen overal de kans om naar vermogen mee te doen.

Op werkdagen organiseert Tom in de buurt vele activiteiten in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag& Braassem die voor alle mensen toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld: een open inloop, spreekuur waar mensen met hun vragen en zorgen terecht kunnen, samen creatief zijn, samen koken en eten, samen tuinieren, spelletjesmiddag, beweegactiviteiten, lotgenotengroepen, cursussen over budgetbeheer, ondersteuning mantelzorgers. Bovendien organiseren we uitjes met de Tombus en ondersteunen we dagelijkse vervoervragen met de TomMobiel.
Op onze website www.tomindebuurt.nl staat wat we doet en al onze activiteiten. Telefonisch kunt u contact opnemen via 088 9004567. Of loop binnen bij onze wijkpunten.

Snel naar