De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Kers op de taart en nog veel meer - Zutphen

stichting gehandicapten chronisch zieken zutphen
01-10-2018 - 05-10-2018
00:00 - 00:00
Zutphen
Zutphen - Stichting Platform Gehandicapten Chronisch Zieken Zutphen reikt de 'Kers op de taart' uit. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 oktober is het de Week van de Toegankelijkheid met als thema: lekker vrij! Doen wat je zelf wilt. Tijdens deze week reikt Stichting Platform Gehandicapten Chronisch Zieken (SPGCZ) in Zutphen drie keer een 'Kers op de taart' uit aan organisaties en personen die zich inzetten om mensen met een beperking op een gelijkwaardige manier te laten deelnemen aan alle vormen van recreatie. Het PGCZ behartigt de belangen van gehandicapten, chronisch zieken, oudere en kwetsbare burgers in de gemeente Zutphen. Op dinsdag 2 oktober om 10.00 uur aan Dorine Ruter van Hotspot Hutspot bij Wijkcentrum Waterkracht. Dorine zorgt ervoor dat jongeren mee kunnen doen met onder meer koken in een groep en dat het gebouw toegankelijk blijft voor iedereen. Er worden activiteiten gegeven waar iedereen aan mee kan doen. Op woensdag 3 oktober om 10.00 uur aan Rianne Bolder bij gemeentehuis Zutphen. Rianne is beleidsmedewerker van de gemeente Zutphen en was projectleider bij het ontwikkelen van de Tichelbeeksewaard. Deze is nu goed toegankelijk voor mensen met een beperking die er willen recreƫren in hun vrije tijd. Op 3 oktober om 15.00 uur aan Karina Verbruggen van ScoZu bij Wijkcentrum Waterkracht. Karine houdt en verzorgt samen met haar vrijwilligers in de zomermaanden tussen april en september maandelijks toertochten voor scootmobielers en fietsers in de omgeving van Zutphen.Zodat iedereen mee kan doen.
Zutphen - Stichting Platform Gehandicapten Chronisch Zieken Zutphen reikt de 'Kers op de taart' uit. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 oktober is het de Week van de Toegankelijkheid met als thema: lekker vrij! Doen wat je zelf wilt.

Tijdens deze week reikt Stichting Platform Gehandicapten Chronisch Zieken (SPGCZ) in Zutphen drie keer een 'Kers op de taart' uit aan organisaties en personen die zich inzetten om mensen met een beperking op een gelijkwaardige manier te laten deelnemen aan alle vormen van recreatie.

Het PGCZ behartigt de belangen van gehandicapten, chronisch zieken, oudere en kwetsbare burgers in de gemeente Zutphen.

Op dinsdag 2 oktober om 10.00 uur aan Dorine Ruter van Hotspot Hutspot bij Wijkcentrum Waterkracht. Dorine zorgt ervoor dat jongeren mee kunnen doen met onder meer koken in een groep en dat het gebouw toegankelijk blijft voor iedereen. Er worden activiteiten gegeven waar iedereen aan mee kan doen.


Op woensdag 3 oktober om 10.00 uur aan Rianne Bolder bij gemeentehuis Zutphen. Rianne is beleidsmedewerker van de gemeente Zutphen en was projectleider bij het ontwikkelen van de Tichelbeeksewaard. Deze is nu goed toegankelijk voor mensen met een beperking die er willen recreëren in hun vrije tijd.


Op 3 oktober om 15.00 uur aan Karina Verbruggen van ScoZu bij Wijkcentrum Waterkracht. Karine houdt en verzorgt samen met haar vrijwilligers in de zomermaanden tussen april en september maandelijks toertochten voor scootmobielers en fietsers in de omgeving van Zutphen.Zodat iedereen mee kan doen.

Snel naar