De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Diverse activiteiten

BredavoorIedereen
29-09-2018 - 06-10-2018
00:00 - 00:00
Breda
Nieuwe Prinsenkade 22
- De aftrap in Breda is op 29 september met de knaller NAC-PSV.
Beide clubs hebben vanouds al een sterke betrokkenheid bij mensen met een beperking. De vraag voor medewerking hieraan was dan ook snel geregeld. De voetballers en arbitrage worden naar het veld begeleid door 25 kinderen met een beperking. In de pauze gaan de kinderen ook doeltrappen nemen. Een super beleving voor de kinderen, die zich er nu al helemaal op verheugen.

-Projectweek Vitalis college
Breda Gelijk werkt samen met Rollwithus in een projectweek bij het Vitalis college. Inzicht en bewustwording staan hier centraal. Wat betekent het om met een beperking te leven en hoe zie je dit in het licht van je toekomstige beroep? Ook wordt voorlichting gegeven over wat het is om op te groeien als jonge mantelzorger en hoe je hier als professional oog voor moet hebben.

- Rondgang met de raad op 4 oktober
We gaan een reisje maken met de raad in de Bredase binnenstad waarbij toegankelijk recreƫren het motto is. Toegankelijkheid is in toenemende mate een aandachtsgebied van de Bredase politiek. We gaan op pad met de vraag: Hoe staan de zaken op het gebied van toegankelijk recreƫren er voor in Breda?

- Special KIDS dag op 5 oktober
Op 5 oktober vindt er bij Sprint de jaarlijkse sportdag plaats waarbij kinderen met en zonder beperking samen sporten. Ook wil men extra aandacht voor een gezonde levensstijl voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

Jeanet Notten
Jeanetnotten@breda-gelijk.nl

Snel naar