De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Huizen doet mee aan de landelijke testdag

Gemeente Huizen
03-10-2018 - 03-10-2018
14:00 - 16:00
Huizen
Diverse horeca-voorzieningen in Huizen
Wethouder Maarten Hoelscher gaat op de Landelijke Testdag op 3 oktober a.s. om 14:00 uur met Vincent Ohlrichs op pad om locaties in de gemeente Huizen te beoordelen op hun toegankelijkheid en een beoordeling te plaatsen in de ongehinderd app.

Vincent is ervaringsdeskundige en lid van het toegankelijkheidspanel in de gemeente Huizen. Tips of knelpunten met betrekking tot de toegankelijkheid van locaties in Huizen kunnen gemeld worden aan het panel: toegankelijkheidspanel@huizen.nl

De gemeente Huizen nodigt álle inwoners van Huizen, mét en zonder beperking uit om tijdens de Ongehinderd Testdag de toegankelijkheid van de locaties binnen onze gemeente in kaart te brengen en een beoordeling te plaatsen in de Ongehinderd app.

Eerder hebben keurmeesters van Ongehinderd al verschillende locaties getest op hun toegankelijkheid. Hier willen we persoonlijke ervaringen van inwoners aan toevoegen.

Meer informatie over toegankelijkheid kunt u vinden op de website van de gemeente Huizen: https://www.huizen.nl/inwoner/huizen-toegankelijk_3633?pk_campaign=Redirects&pk_kwd=toegankelijk
Lotte Thiel, communicatiemedewerker gemeente Huizen
Vincent Ohlrichs, ervaringsdeskundige gemeente Huizen

Snel naar