De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

TAFELS VAN TOEGANKELIJKHEID

ZET
02-10-2018
15:00
Uden
Uden
2 OKTOBER 2018 (19:15)
In de Week van de Toegankelijkheid wil Zet graag met je aan tafel om Nederland beter toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Om samen met andere partijen te bespreken hoe je dat het beste aanpakt en hoe we de juiste krachten kunnen bundelen om ‘meters te maken’. En natuurlijk om te bekijken hoe we ervaringsdeskundigen optimaal kunnen laten participeren. Niet alleen door te profiteren van verbeteringen, maar ook bij het inventariseren van verbeterpunten en het realiseren daarvan.
• 2 oktober | De Ideeënfabriek, Liessentstraat 9a, 5405 AH Uden • 4 oktober | Het Turfschip, Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur

Kies je eigen locatie en programma

Ons idee: jij brengt jóuw plannen en ideeën in, wij onze ruime ervaring op het gebied van integrale toegankelijkheid en inclusie. Je hebt de keuze uit zes thema’s, twee data en twee sfeervolle locaties. Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot na de spits, zodat je filevrij naar huis rijdt. We hopen dat je er bij kunt zijn!

https://www.wijzijnzet.nl/programmas/de-tafels-van-toegankelijkheid
https://www.wijzijnzet.nl/programmas/de-tafels-van-toegankelijkheid#programma

Snel naar