De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Nieuwsbrief 5, september 2016: ’Nog één week te gaan!’

Nog één week te gaan!

Over één week begint de Week van de Toegankelijkheid (3 t/m 8 oktober). Onder het motto ‘Aan tafel!’ laten we zien hoe belangrijk het is dat iedereen terecht kan in een toegankelijke en gastvrije horeca. Neem een kijkje bij de activiteiten in het land.
Lees verder 

Een dinerbon winnen met uw foto? 

Doe mee met de fotowedstrijd van de Week van de Toegankelijkheid. Stuur ons uw mooiste leukste of opvallendste foto in met als onderwerp toegankelijke horeca. De beste inzending wint de dinerbon van 40 euro. 
Lees verder

Mooi wandelen met geschikte horeca

Groen & Handicap stippelt mooie wandelroutes uit. Die staan opwww.wandelenmeteenbeperking.nl. Met restaurants en cafés onderweg waar mensen met een beperking goed terecht kunnen.
Lees verder

Doofblindheid: ervaringen delen  

Mensen met doofblindheid gaan in verschillende gemeenten aan tafel om meer bekendheid te vragen voor deze beperking. Lunchen met doofblindheid, hoe ervaar je dat?  
Lees verder

Een rustaurant. Lijkt u dat wat?

In veel restaurants overheerst herrie. Een ‘rustrestaurant’ kan uitkomst bieden voor slechthorenden of mensen die gevoelig zijn voor veel prikkels. Ook fijn voor mensen zonder een beperking. 
Lees verder

Netwerkbijeenkomsten 'Aan Tafel!'

Rond de Week van de Toegankelijkheid zijn komende weken nieuwe bijeenkomsten met gemeenten, de plaatselijke horeca en met mensen met een beperking of chronische ziekte. Samen ondernemen we actie voor toegankelijke horeca. 
Lees verder

Aan tafel bij College Rechten vd Mens

Bij de start van de Week kunt u met al uw vragen over de Wet gelijke behandeling, het VN-verdrag handicap én uw rechten terecht bij het #samenonbeperkt café van het College voor de Rechten van de Mens.
Lees verder
 

 
De Week van de Toegankelijkheid vindt plaats van 3 t/m 8 oktober 2016.
Organisatie: Ieder(in), Oogvereniging en de Stichting Hoormij. De week wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.
  

Reacties zijn van harte welkom, mail naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl. Meer informatie op www.weekvandetoegankelijkheid.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

Snel naar