De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Nieuwsbrief 4, augustus 2016: ’Fotowedstrijd Aan Tafel!’

Fotowedstrijd 'Aan Tafel!'

Doe mee aan de fotowedstrijd van de Week van de Toegankelijkheid. Stuur uw foto van uw beste, lekkerste, toegankelijkste horeca-ervaring in. De mooiste inzending belonen we met een dinerbon.
Lees verder


 

'Assistentiehonden nog te vaak geweigerd'

De toegankelijkheid van hotels laat vaak te wensen over voor mensen met een assistentiehond. De honden worden nog bij te veel hotels geweigerd, terwijl dit wettelijk niet meer mag.
Lees verder

 

Top 10 (gratis) oplossingen

Oplossingen voor toegankelijkere cafés en restaurants hoeven niet per se veel geld te kosten. Na onze oproep kwamen handige tips binnen. Gastvrijheid is niet duur.
Lees verder

 

Wat kunnen gemeenten doen? 

Wat doen gemeenten voor een toegankelijker uitgaansleven? Ze kunnen met informatie, geld en via vergunningen horeca-ondernemers stimuleren aanpassingen te doen. 
Lees verder

 

Feestelijke Eindhovense actie tijdens de Week

Horeca-onderwijshotel De Rooi Pannen in Eindhoven houdt een feestelijke actie tijdens de Week van de Toegankelijkheid. Gasten van restaurant De Rooi Pannen krijgen een gratis kop koffie en friandises bij een lunch of diner. Ook verloten ze een nacht in een toegankelijke hotelkamer.
Lees verder

 

Kort nieuws
Aan Tafel!

Kort nieuws over schouwen en andere activiteiten. Met onder meer een schouw in museum Kröller-Müller en een groep Wit-Russen aan een toegankelijk strand.
Lees verder

 

Deel je idee!

Heb je een leuk plan voor activiteiten tijdens de Week van de Toegankelijkheid? Aan de slag voor toegankelijke horeca bij jou in de gemeente? Deel je plan of pak de Handreiking erbij! 
Lees verder

 
De Week van de Toegankelijkheid vindt plaats van 3 t/m 8 oktober 2016.
Organisatie: Ieder(in), Oogvereniging en de Stichting Hoormij. De week wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.
  

Reacties zijn van harte welkom, mail naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl. Meer informatie op www.weekvandetoegankelijkheid.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

 

Snel naar