Kunt u deze mail niet goed lezen? Lees dan de toegankelijke online versie.
 
Lijn
 
Week van de toegankelijkheid
 
Nieuwsbrief 3: 'Meedoen is belangrijk' (augustus 2015)
 
 
 

Illya Soffer: 'Laat je verrassen'

In de Week van de Toegankelijkheid (5 t/m 10 oktober) zetten verenigingen in heel Nederland hun deuren wagenwijd open voor mensen met een beperking of chronische ziekte. ‘Het is zó belangrijk dat zij kunnen meedoen aan het verenigingsleven’, zegt Illya Soffer, directeur van Ieder(in). ‘Voor ons allemaal.’

Lees verder
 
Lijn

Welkom bij de club: doe mee!

We hopen dat veel verenigingen meedoen aan de Week van de Toegankelijkheid. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Op onze website vindt u veel informatie over toegankelijkheid en hulpmiddelen die van pas komen bij het organiseren van een activiteit.

Lees verder
 
Lijn

Verdient uw vereniging een vlag?

Is uw vereniging toegankelijk voor mensen met een beperking? Of kent u een vereniging die dat is? Laat het ons weten! Onder de inzendingen verloten we elke week een Welkom bij de club-vlag van de Week van de Toegankelijkheid.

Lees verder
 
Lijn

Schieten in Den Haag

Of u nu in een rolstoel zit of een visuele beperking hebt: bij Schietclub Loosduinsche Burgerwacht in Den Haag kunt u tijdens de Week van de Toegankelijkheid kennismaken met de schietsport. 

Lees verder
 
Lijn

Infobijeenkomst in Venray

In Venray zijn de voorbereidingen voor de Week van de Toegankelijkheid in volle gang. Op 5 oktober organiseert het GehandicaptenPlatform Venray een informatiebijeenkomst voor verenigingen. 

Lees verder
 
Lijn

Dag voor aangepast sporten

Op zaterdag 12 september vindt in Rotterdam de feestelijke Rotterdam Sport op Maat dag plaats. Jong en oud kan in het Zuiderpark kennismaken met 24 verschillende sport- en beweegactiviteiten voor mensen met beperking of chronische ziekte. 

Lees verder
 
Lijn
 
 
De Week van de Toegankelijkheid vindt plaats van 5 t/m 10 oktober 2015.
Organisatie: Ieder(in), Oogvereniging en NVVS. De week wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.
Iederin Iederin Iederin
Iederin
 
 
Reacties zijn van harte welkom, mail naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl. Meer informatie op www.weekvandetoegankelijkheid.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.   Facebook Twitter LinkedIn