Kunt u deze mail niet goed lezen? Lees dan de toegankelijke online versie.
 
Lijn
 
Week van de toegankelijkheid
 
Nieuwsbrief 2: 'Het land door' (juni 2015)
 
 
 

Welkom bij de club! trekt door het land

Er zijn alweer vier netwerkbijeenkomsten van Welkom bij de club! achter de rug. De Week van de Toegankelijkheid was dit voorjaar in de gemeenten Peel en Maas, Oosterhout, Amsterdam en Almere. Er komen nog twee bijeenkomsten aan.

Lees verder
 
Lijn

30 juni: netwerkbijeenkomst Deventer

We nodigen u graag uit voor de netwerkbijeenkomst voor de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen, 30 juni in Deventer. Gastsprekers deze avond zijn Johan Kruithof (wethouder Apeldoorn), Kees van Hoof (regiocoach Salland van Iedereen Actief) en Eddy Boerman (actief badmintonspeler met een beperking). Deelname is gratis.

Lees verder
 
Lijn

Schouwlijst toegankelijke vereniging

Is uw vereniging goed toegankelijk? Om daarachter te komen, heeft de Week van de Toegankelijkheid een handige schouwlijst gemaakt.

Lees verder
 
Lijn

Welkom bij Harmonie Orkest Vleuten

Zoekt u goede voorbeelden van verenigingen die open staan voor mensen met een beperking? Dan bent u bij Harmonie Orkest Vleuten aan het goede adres. Het orkest won dit voorjaar de Toegankelijkheidsprijs 2015 van de gemeente Utrecht.

Lees verder
 
Lijn

25e toegankelijke speelplek

Speeltuin ’t Kwekkeltje in het Brabantse Rosmalen is de 25e speelplek in Nederland waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen. De speeltuin werd goedgekeurd door de Speeltuinbende.

Lees verder
 
Lijn

Toegankelijke wandelingen

Samen wandelen in de natuur: dat kan in Weert. Eens in de zes weken is er een toegankelijke wandeling op zondagochtend. 

Lees verder
 
Lijn

Toegankelijkheidsprijs voor Almere

De gemeente Almere heeft de Drempel gewonnen, een stimuleringsprijs van het Stedelijk Overlegorgaan Gehandicapten Almere (SOGA). Wethouder Peeters ontving de prijs tijdens de netwerkbijeenkomst Welkom bij de club!

Lees verder
 
Lijn
 
 
De Week van de Toegankelijkheid vindt plaats van 5 t/m 10 oktober 2015.
Organisatie: Ieder(in), Oogvereniging en NVVS. De week wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.
Iederin Iederin Iederin
Iederin
 
 
Reacties zijn van harte welkom, mail naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl. Meer informatie op www.weekvandetoegankelijkheid.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.   Facebook Twitter LinkedIn